Autor | Good Omens (serial) | ||
~Lau Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
![]() Akcja serialu rozgrywać się będzie w okolicach pewnej niedzieli w 2018 roku. Właśnie wtedy według przepowiedni Agnes Nutter, jedynej znającej się na rzeczy wiedźmy, ma rozpocząć się Apokalipsa. Siły zła zmierzą się z siłami dobra, świat ogarnie chaos rodem z Biblii. Tymczasem aniołowi Azirafalowi (Michael Sheen) i demonowi Crowley'owi (David Tennant), dwóm przyjaciołom, którzy od tysięcy lat żyją wśród ludzi, perspektywa końca świata zupełnie nie odpowiada. Panowie znają się jeszcze z czasów ogrodu w Edenie i nie bardzo chcą się z Ziemią rozstawać. Polubili życie pośród ludzi, a nade wszystko książki i wino. Ruszają więc z misją uśmiercenia Antychrysta, żeby zapobiec katastrofie i uratować świat przed zagładą. Problem w tym, że... Antychryst się gdzieś zapodział. (c)naekranie.pl dA|Wtt | |||
![]() ![]() ![]() | |||
Autor | RE: Good Omens (serial) | ||
~Speksi Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
NO DOBRA, od razu mówię, że post będzie zawierał spoilery z obu sezonów. Serial obejrzałam przez polecenie znajomej, widziałam, że ogląda 2 sezon i mówię hmm spróbuję. O MATKO jak się cieszę, że zdecydowałam się to obejrzeć! Po pierwsze, kocham Davida i nie wiem dlaczego ten serial mi umknął. Fabuła naprawdę wciąga, postacie są ciekawe i skomplikowane. Gabiel i Beelzebub? Nie spodziewałam się, ale ten wątek był bardzo przyjemny. Nadal przeżywam odcinek 6...wszystkie reelsy na instagramie mam obecnie o Good Omens XD. Ahh kocham Staged, David i Michael zachowują się jak stare małżeństwo ![]() ![]() Po skończeniu Good Omens nie wiedziałam za co się zabrać i zostało mi polecone Our flag means death i słuchajcie aaaa, super serial, naprawdę warto sobie obejrzeć bo jest sporo podobieństw ![]() she had a marvelous time ruinin' everything Edytowane przez Speksi dnia 27-08-2023 17:19 | |||
![]() |
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.