Autor | Kat miała być Tecną w Fate? | ||
~clax7 Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Taki pomysł narodził się u mnie tak naprawdę na początku serialu, a mianowicie kiedy dowiedzieliśmy się, że w Fate będą nie tylko czarodziejki, ale również specjalistki. Od razu pomyślałem, że Tecna, jeśli ją wprowadzą, będzie mogła być właśnie nie wróżką, a wojowniczką, zainteresowaną np. technologią wojskową. Potem, w 2 sezonie pojawiła się Kat, która jak dla mnie mogłaby być uznana przez twórców za 'niby' Tecnę. Wiem, że dziwne byłoby to, że jej niby 'przyjaciółka' z klubu (Terra), jest w tym samym czasie jej dziewczyną, ale przez to, że Terra jest też kuzynką Flory, to nie zdziwiłbym się jeśli w następnych sezonach, zepchnęliby ją na drugi plan, a wysunęli właśnie Kat, jako Tecnę. Co myślicie? Ma to sens? Może pójdą jakoś w kierunku Tecny, w zapowiedzianej już serii komiksów? | |||
![]() | |||
Autor | RE: Kat miała być Tecną w Fate? | ||
~Sivlanaya Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Ja za to myślałam, że zamiast Tecny jest Terra. Dlatego że jest współlokatorką Musy, poza tym imię zaczyna się na "Te". Ale być może jednak jest tak, jak ty mówisz. Edytowane przez Lunaris dnia 07-11-2023 18:09 | |||
![]() ![]() |
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.