Autor | RE: Nasze twarze | ||
*Alex Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
No pora coś wstawić, zdjecie zrobione w czarny piątek ![]()
![]() (c) Krejzi moja złota ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Alex dnia 05-12-2017 16:27 | |||
![]() | |||
~Suzanne Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Edytowane przez Suzanne dnia 18-12-2017 22:05 | |||
![]() ![]() | |||
~IcyJus Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Zmianyy
Between the sinners And the saints It takes and it takes and it takes And we keep loving anyway We laugh and we cry And we break And we make our mistakes Edytowane przez IcyJus dnia 02-02-2018 19:13 | |||
![]() ![]() ![]() | |||
~IcyJus Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Pani wiosna wita
Takie tam casual
Between the sinners And the saints It takes and it takes and it takes And we keep loving anyway We laugh and we cry And we break And we make our mistakes | |||
![]() ![]() ![]() | |||
~Kameleon Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Dobra jak każdy dodaje, też dodam swoje XD ![]()
![]() By ChandSharma Edytowane przez Lau dnia 18-04-2018 20:51 | |||
![]() ![]() ![]() | |||
@czarodziejka_flora Super Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
| |||
![]() | |||
~Hardine Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Naprawdę zdziwiłam się, że na forum "bajki" jest tak wiele... Osób w zbliżonym do mnie wieku a nawet starszych! Jeszcze niedawno myślałam, że tylko mnie trzepło na łeb, że spowrotem zaczęłam oglądać Winx >D Doskonale wiem, że moja uroda ma swoich zwolenników i wrogów, ale czas się pokazać C:
![]() (c) Icy | |||
![]() ![]() | |||
~Qba016 Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
A oto ja ![]() Pamiętaj, mimo wszystko, na przyszłość o znaczniku "hide" ~Lau ![]() (c) Velivea Moje rysunki:http://qba016.deviantart.com/gallery/ Edytowane przez Lau dnia 19-05-2018 19:34 | |||
![]() ![]() | |||
~Norelay Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Boziu, Dżo jest bardzo ładna od zawsze, ale Hardine widzę dopiero teraz i śliczna jesteś. Qba niestety, ale mi Twojego zdjęcia nie wgrywa. :< Mnie od dawna nie było, ale może ktoś kojarzy. :D A tu ja, zgrubło mi się trochę od ostatniego czasu i zarudowiłam się. ![]() ![]() Studniówka
Ruda. XD
![]() #TeamOgroxy By Łakala, najładniejszy z zestawów z Roxy na wb! b29; ________________________________________________ Zapraszam na: I Moje miniaturki I Opowiadanie - Ogron i Roxy I Moja grafika I Moje ''śpiewanie'' I Moje rysuneczki l Mój wattpad l Mój instagram l ________________________________________________ Edytowane przez Norelay dnia 11-07-2018 00:16 | |||
![]() ![]() ![]() | |||
~Stellka Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
![]() (C) ChandSharma Edytowane przez Lau dnia 24-07-2018 12:12 | |||
![]() ![]() |
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.