Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online
Zarejestrowanych Użytkowników: 2,159
Najnowszy Użytkownik: ~Jaskowski2000
| Autor | RE: Believix | ||
| ~Lueii Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
| Believix to zdecydowanie moja ulubiona transformacja. Zaklęcia wydają się ciekawe i ładnie zrobione. Stroje czarodziejek są tak śliczne i dopasowane do ich osobowości i mocy. Zdecydowanie uwielbiam w Believixie Florę i Stellę. U Flory można zobaczyć motyw kwiatów (bardziej niż w poprzednich transformacjach), a u Stelli widać, że jest czarodziejką słońca (i księżyca). Sposób, w jaki zdobyły przemianę, był moim zdaniem zbyt szybki, Roxy ma w nie nagle uwierzyć, ona to robi i tyle. Jednak podoba mi się, że nie zdobyły tej transformacji w pierwszych odcinkach, tylko jakoś przy 7, jeśli dobrze pamiętam. Jeszcze co do wyglądu czarodziejek w tych strojach, to Roxy jest moją faworytką, zielony tak bardzo jej pasuje. Ogólnie transformacja dobrze i porządnie zrobiona, mi się bardzo podoba. Lueii Edytowane przez Lunaris dnia 18-04-2026 12:31 | |||
![]() | |||
| ~KowalLol Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Ładnie są wystrojone i mają piękne kolorowe skrzydła, to mi się podoba w tej przemianie :.Proszę o trochę dłuższe wypowiedzi na forum ^^. ~Luna Edytowane przez Lunaris dnia 18-04-2026 12:26 | |||
![]() | |||
| ~Sivlanaya Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Widzę, że ta transformacja ma tu sporo hejterów... ale mnie się zawsze podobała, jest jedną z moich ulubionych. Ponadto trochę mam sentyment, bo od 4 sezonu zaczęłam oglądać Winx. Uważam, że łądne mają stroje i skrzydła, każda inny (nie to co np Sirenix ekhem) no i warianty Sophix i Lovix są bardzo fajne, zdecydowanie były ciekawym pomysłem twórców. grafika od Lunaris - dziękuję!Edytowane przez Sivlanaya dnia 30-05-2026 16:18 | |||
![]() |
| Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.