Autor | RE: Flora | ||
~Oren_czatka Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Bardzo ją lubię. Flora jest miła, uczuciowa i kochana. Uważam ją za najładniejszą ze wszystkich Winx i jest ona u mnie na drugim miejscu. Jest ona czarodziejką natury i jest bardzo wrażliwa na jej punkcie i myślę, że gdyby była ona prawdziwą postacią dobrze byśmy się dogadywały, ![]() | |||
![]() | |||
~NatureFox Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Flora jest moją ulubioną czarodziejką od samego początku. Dlaczego? Nie mam pojęcia. Może dlatego że kocha rośliny, zupełnie tak samo jak ja. Jej transformacje są różowe i zielone - moje ulubione kolory. Znam jej wszystkie ruchy z transformacji na pamięć (XD). Chciałabym mieć jej lalkę, ale nigdzie nie mogę znaleźć. Nie wyobrażam sobie Winx bez Flory. Kiedy widzę słowa ,,Klub Winx'' kojarzy mi się to z Florą. Moje ulubione transformacje Flory to Harmonix i Sirenix. Zapomniałam jeszcze dodać, że dlatego mam ją na awatarze, hihi. Nie wiem co tu wpisać, sorka :> Edytowane przez NatureFox dnia 06-05-2020 20:11 | |||
![]() | |||
~Szarotek890 Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Flora jest moją ulubioną czarodziejką Winx. Od początku bardzo ją lubiłem i ceniłem za przyjacielskość, wyrozumiałość i empatię. Dobrze się uczy oraz potrafi rozwiązywać problemy swoich przyjaciół i prawie nigdy się nie kłóci, za to ją cenie! ![]() ![]() Edytowane przez Lau dnia 08-05-2020 10:10 | |||
![]() ![]() ![]() | |||
~Lueii Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Flora kiedyś była moją ulubioną czarodziejką, teraz jest nią Stella, ale uwielbiam Florę i darzę ją całym serduszkiem. Uwielbiam jej wrażliwość, a z Helią tworzą bardzo zgraną parę. Lueii Edytowane przez Lunaris dnia 22-10-2023 13:07 | |||
![]() ![]() | |||
~Czarodziejka_Stella Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Dla mnie Flora to ładna, mądra i potężna czarodziejka, jednak nie przepadam za nią przez jej charakter (ciągle miła, nigdy się nie denerwuje), a do tego jej głos (szczególnie w 1 sezonie) brzmi jak piszczałka, a w jej transformacjach powinien przeważać zielony. Edytowane przez Lunaris dnia 22-10-2023 13:06 | |||
![]() |
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.