Autor | RE: Nasze twarze | ||
@czarodziejka_flora Super Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
| |||
![]() | |||
~Hardine Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Naprawdę zdziwiłam się, że na forum "bajki" jest tak wiele... Osób w zbliżonym do mnie wieku a nawet starszych! Jeszcze niedawno myślałam, że tylko mnie trzepło na łeb, że spowrotem zaczęłam oglądać Winx >D Doskonale wiem, że moja uroda ma swoich zwolenników i wrogów, ale czas się pokazać C:
![]() (c) Icy | |||
![]() ![]() | |||
~Qba016 Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
A oto ja ![]() Pamiętaj, mimo wszystko, na przyszłość o znaczniku "hide" ~Lau Avatar (c) Velivea Moje rysunki:http://qba016.deviantart.com/gallery/ Edytowane przez Lau dnia 19-05-2018 19:34 | |||
![]() ![]() | |||
~Norelay Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Boziu, Dżo jest bardzo ładna od zawsze, ale Hardine widzę dopiero teraz i śliczna jesteś. Qba niestety, ale mi Twojego zdjęcia nie wgrywa. :< Mnie od dawna nie było, ale może ktoś kojarzy. :D A tu ja, zgrubło mi się trochę od ostatniego czasu i zarudowiłam się. ![]() ![]() Studniówka
Ruda. XD
#TeamOgroxy ________________________________________________ Zapraszam na: I Moje miniaturki I Opowiadanie - Ogron i Roxy I Moja grafika I Moje rysuneczki l Mój wattpad l Mój instagram l ________________________________________________ Edytowane przez Norelay dnia 11-07-2018 00:16 | |||
![]() ![]() ![]() | |||
~Stellka Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
![]() Edytowane przez Lau dnia 24-07-2018 12:12 | |||
![]() ![]() | |||
~MrDark Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Edytowane przez MrDark dnia 31-07-2019 19:24 | |||
![]() | |||
| ||
To jestem ja w trakcie marszu równości ![]() #TeamOgroxy ________________________________________________ Zapraszam na: I Moje miniaturki I Opowiadanie - Ogron i Roxy I Moja grafika I Moje rysuneczki l Mój wattpad l Mój instagram l ________________________________________________ Edytowane przez Norelay dnia 24-08-2019 20:30 | |||
![]() ![]() ![]() | |||
~Cattie Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
well, who am I to keep you down? | |||
![]() | |||
| ||
Nie sądziłam, że aż tyle przegapiłam, ale niech będzie, wrzucę. :D Ostatnio poczułam się pewniej, a te zdjęcie mega mi się podoba! Nie licząc ustawień typu jasność, kontrast oraz makijażu, niczym nie tykałam tego zdjęcia, więc czuję się całkiem ładna.
#TeamOgroxy ________________________________________________ Zapraszam na: I Moje miniaturki I Opowiadanie - Ogron i Roxy I Moja grafika I Moje rysuneczki l Mój wattpad l Mój instagram l ________________________________________________ | |||
![]() ![]() ![]() | |||
~Szime Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Ostatnie foty wrzucałam jak byłam w liceum, więc pora na aktualizację pyszczka ![]()
| |||
![]() ![]() |
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.