Autor | RE: Ulubiona seria. | ||
~Brandon568 Użytkownik |
| ||
EVIL napisał/a: Od kilku lat, pozostaję wierna sezonowi numer 2. Uważam, że jest świetny. Winx zdobywają swoje pierwsze wzmocnienia - Charmix, poznają swoje bliźniacze wróżki, a Bloom staje się zła.,, Szpiedzy cienia to mój ulubiony odcinek. Ogółem ciekawa akcja, a wróg nie jest klapą jak Tritek. Nie przeszkadza mi nawet słaba grafika. A wiesz że Kodeks podzielony na CZTERY CZĘŚCI to był przerobiony SREBRNY KRYSZTAŁ Z ,,CZARODZIEJKI Z KSIĘŻYCA "? CHOCIAŻ JA PRZEZ DŁUGI CZAS MYŚLAŁEM ŻE WŁOSI TO ZACZERPNELI Z AUSTRALIJSKIEGO SERIALU ,,NERA KSIĘŻNICZKA OCEANI". Tam bowiem były CZTERY ZŁOTE KRYSZTAŁY które Nera musiała zdobyć w celu wyswobodzenia Oceani. Music-Tracer napisał/a: Moim zdaniem sezon 4. Podobają mi się czarownicy z Czarnego Kręgu. Winx udają się na Ziemię, by odszukać Roxy i przeszkodzić czarownikom w jej schwytaniu. Muzyka jest super, tak samo jak pierwsza przemiana, czyli Believix. Uwielbiam też walkę specjalistów i Nabu z Dianą i to jak Nabu ledwo wytrzymał starcie. Kolejny dobry moment to ten, kiedy Ogron namawia Roxy, by mu oddała moc, a on w zamian odejdzie. Wtedy królowa Ligea dodała wiary Roxy, a ta powaliła czarownika na tory, gdzie nadjeżdżał pociąg. W ostatniej chwili Gantlos potężnym uderzeniem zatrzymał pojazd, ratując Ogrona. Kolejną świetną sceną jest starcie z czarownikami na Tir Nan Og. Czarny krąg wciągnął czarodziejki, Nabu postanowił zmierzyć się z otchłanią i wygrał, ale opadł z sił. I oczywiście Czarny Dar musiał się pojawić wysoko na głowami Winx, tak, żeby Ogron go złapał i zmarnował na kwiat, a Nabu zapadł w wieczny sen. Ciekawe jest też, że Layla zdecydowała się zostać na ziemi, a w kolejnym sezonie wróciła do Magix. Popracuj nad ortografią + nazwy własne piszemy wielką literą. //Nama Królowa Morgana:-) Czyli jej biologiczna mama. Królowa Ligea to ciotka Layli, syrena. Brandon568 | |||
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.