Autor | RE: Skojarzenia | ||
~Karola Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
jedzenie Karo lub Karolinada. Pozdrawiam! | |||
![]() ![]() | |||
~clax7 Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Energia Mam nadzieję, że jeśli winx przestanie istnieć to winxblogger nie i będziemy nadal tutaj wspominać radosne i smutne chwile winx. Poznałem tu tyle miłych osób, których w realu tak szybko bym nie poznał.Jest tu bardzo miła atmosfera i mam nadzieję, że będzie tu tak zawsze i, że zawsze będę tu miło wracał I miło to wspominał. Dziękuję wszystkim za to, że powstało winxblogger I nadal istnieje. Administratorzy I wszyscy użytkownicy jesteście wielcy! ![]() ![]() ![]() ![]() |Wattpad || YouTube| | |||
![]() | |||
~Karola Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
błyskawica Karo lub Karolinada. Pozdrawiam! | |||
![]() ![]() | |||
~nexusik Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Łuk elektryczny nexusik | |||
![]() ![]() | |||
~Bloom-Winx Club Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Świetlista strzała WINX CLUB :-) Bloom czarodziejka z planety Domino strażniczka mocy Smoczego Płomienia. -Stella (do Bloom): Co ty dzisiaj robiłaś z włosami trzepałaś je ubijaczką do jajek??!! Bloom: Stello! -Stella: Bloom jednak czasem przejawiasz oznaki inteligencji. Bloom: Tylko czasem? -Bloom: Tecna jesteś prawdziwą szamanką! Tecna: Wolę być czarodziejką, ale dzięki! *Poczucie humoru to podstawa codziennego życia:-) | |||
![]() | |||
~nexusik Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
UFO nexusik | |||
![]() ![]() | |||
~Frozen Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Ufolog | |||
![]() | |||
| ||
Kosmita WINX CLUB :-) Bloom czarodziejka z planety Domino strażniczka mocy Smoczego Płomienia. -Stella (do Bloom): Co ty dzisiaj robiłaś z włosami trzepałaś je ubijaczką do jajek??!! Bloom: Stello! -Stella: Bloom jednak czasem przejawiasz oznaki inteligencji. Bloom: Tylko czasem? -Bloom: Tecna jesteś prawdziwą szamanką! Tecna: Wolę być czarodziejką, ale dzięki! *Poczucie humoru to podstawa codziennego życia:-) | |||
![]() | |||
~clax7 Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Obcy Mam nadzieję, że jeśli winx przestanie istnieć to winxblogger nie i będziemy nadal tutaj wspominać radosne i smutne chwile winx. Poznałem tu tyle miłych osób, których w realu tak szybko bym nie poznał.Jest tu bardzo miła atmosfera i mam nadzieję, że będzie tu tak zawsze i, że zawsze będę tu miło wracał I miło to wspominał. Dziękuję wszystkim za to, że powstało winxblogger I nadal istnieje. Administratorzy I wszyscy użytkownicy jesteście wielcy! ![]() ![]() ![]() ![]() |Wattpad || YouTube| | |||
![]() | |||
| ||
Nieznany WINX CLUB :-) Bloom czarodziejka z planety Domino strażniczka mocy Smoczego Płomienia. -Stella (do Bloom): Co ty dzisiaj robiłaś z włosami trzepałaś je ubijaczką do jajek??!! Bloom: Stello! -Stella: Bloom jednak czasem przejawiasz oznaki inteligencji. Bloom: Tylko czasem? -Bloom: Tecna jesteś prawdziwą szamanką! Tecna: Wolę być czarodziejką, ale dzięki! *Poczucie humoru to podstawa codziennego życia:-) | |||
![]() | |||
~Veronica Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Władca Ciem "Be What you want to be not what others want to see" - Park Jimin (c) Rebecca (awatar) | |||
![]() | |||
~Frozen Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Miraculum motyla | |||
![]() | |||
~February Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Skrzydła Just you... and me... and Steve... and Stu... And Mark and Leighton... ...and Chad! ----------------------------------------------------------------------------------------------- | |||
![]() | |||
~Suzanne Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Enchantix | |||
![]() ![]() |
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.