Autor | RE: Ulubione piosenki z Winxa | ||
~Wiktoria90987 Użytkownik |
| ||
Dla mnie Butterflix i Bloomix. Cały czas łażą mi po głowie. Posty takiej długości są usuwane :). //Cat Edytowane przez Cattie dnia 13-10-2015 17:44 | |||
~Wiktor Użytkownik |
| ||
Oczywiście... - "Na wieki" - "Jesteś naj" - "Serce z kamienia" - "Każdy z nas może zmienić świat" - "Nikt nam się nie oprze dziś" - "Lot we dwoje" - "Magiczna noc". To chyba na tyle moich ulubionych... Edytowane przez Lunaris dnia 26-04-2016 14:12 | |||
~Luna Użytkownik |
| ||
Piosenka towarzysząca transformacji Bloomix. Bardzo wpadła mi w ucho i cały 6 sezon czekała. tylko, aż Bloom krzyknie: 'magia Winx: Bloomix! " | |||
~Liv Użytkownik |
| ||
Oczywiście: "Jesteś naj" "Mambochiwambo" "Believix" "Butterflix" "Sirenix" "Harmonix" "Początkowa piosenka z 7 sezonu "We are the Winx" To tyle. Pozdrawiam | |||
~aaaabbbbcccc Użytkownik |
| ||
Mi najbardziej wpadła w ucho piosenka pt."Razem podbijemy świat". Jest to piosenka na zakończenie 6 sezonu. Wtedy odbywał się ślub Daphne. Pozdrawiam WB. A ja pozdrawiam twój krótki post. Postaraj się pisać dłuższe wypowiedzi. //Alex abecka Avatar i sygnatura robiona na moje zamówienie prez chandcharme Edytowane przez Alex dnia 19-04-2017 16:45 | |||
~Olalaxd Użytkownik |
| ||
,,Serce z kamienia" ,,Spróbujcie złapać nas" ,,Mambochiwambo" ,,Enchantix" ahhh i te skrzypce w tle ,,Jesteś naj" W ostatnim odcinku 5 sezonu Bloom śpiewała taką fajną piosenkę tylko zapomniałam jak się nazywa. ,,Człowiek rodzi się po to by żyć, a nie po to by przygotowywać się do życia"~Borys Pasternam Blog o Lolirock | |||
~ArtierLoveWiinx Użytkownik |
| ||
Ciężko wybrać, bo większość było fajnych. Ale tak w sumie, to po głowie zawsze chodziły mi: "Under the Sign", "Enchantix" (ale w wersji nickelodeon) i opening z 6. sezonu ("We rising up together" - tak się chyba nazywała). Edytowane przez Alex dnia 30-04-2017 10:10 | |||
~blandon Użytkownik |
| ||
Moja ulubiona piosenka to Enchantix z 4. sezonu. Na ogół nie przepadam za piosenkami z "Winxa", a tę lubię, bo ma mało tekstu . Proszę o czytanie postów przed publikacją. Może tak nieco dłużej c:? //Luna Edytowane przez Lunaris dnia 18-09-2017 11:47 | |||
~Vicho Użytkownik |
| ||
Ja po prostu uwielbiam całe Winx na Koncercie. No i muzykę do przemian, najbardziej do Believixu, Sirenixu, Mythixu oraz Onyrixu. Co jeszcze... na pewno openingi do serii czwartej i szóstej oraz endingi do piątej i WoW'a. Bardzo lubię też te mini utwory z serii pierwszej i trzeciej, np. tę gdy Bloom śni o przeszłości na feriach w Gardenii, lub gdy w Gardenii tęskni za Sky'em w serii trzeciej, lub Timmy szuka Tecny. Według mnie są pięknie zaśpiewane. (c) Lunaris | |||
~nexus32000 Użytkownik |
| ||
Ja najbardziej lubię wszystkie piosenki Winx na koncercie, przemiany, z WoWa i 5. sezonu. Proszę o rozwijanie swoich wypowiedzi <:. //Luna nexusik Edytowane przez Lunaris dnia 21-09-2017 14:25 | |||
~x-Ritsu Użytkownik |
| ||
Muzyka serialu upadła dużo później niż jego fabuła. Dlatego utwory takie, jak "La Nostra Sinfonia", "Potere Sirenix", "Harmonix", "Tynix", "Dreamix", "Onyrix", "Noi Siamo Winx", "Luce Immersa" (heh, nie znam innych tytułów, które mi przypadły do gustu na pamięć, ale było jeszcze ich trochę). Włoskie wersje są zwykle najlepsze, dlatego angielskie pominąłem. Oczywistym jest, że większość piosenek z sezonów 1-3 mi przypadła do gustu (plus Winx na Koncercie, ale nie polskie wersje, bo nie pasuje mi wycie Oli Szwed) - najbardziej piosenki z przemian. Strona | DeviantART | MyAnimeList | |||
~Oren_czatka Użytkownik |
| ||
Moją ulubionymi playlistami są teraz: Klub Winx s5, Klub Winx s8, Winx na koncercie. s5 - najbardziej podobają mi się piosenki: "My to believix", "Moc może zmienić świat", "Lot we dwoje", "Magiczna noc" s8 - ulubione piosenki: "Siamo magiche Winx", "Amo la musica", "Stella Più Che Mai", "Splenderai" Winx na koncercie- "Leć", "Marzyć w drodze" Wszystkie te piosenki bardzo polecam i mam nadzieje, że ich posłuchacie . | |||
~winx icy Użytkownik |
| ||
Winx to kreskówka, która ma naprawdę CUDOWNE piosenki. Jednak jeśli trzeba wybrać, to wszystkie piosenki z "Winx na Koncercie" są wspaniałe, oraz soundtracki z sezonu 8. Piosenki transformacji też są cudowne, ale zdecydowanie najlepsze to Enchantix (obie wersje), Cosmix i Sirenix. Enchantix z sezonu 3 był cudowny, aż można było poczuć tą moc i potęgę tej transformacji, a nasza polska wersja tej piosenki z filmu w sezonie 8 jest genialna, no co tu dużo mówić. Cosmix jest bardzo rytmiczny i fajnie się go słucha, a Sirenix jest taki hipnotyzujący, szczególnie kiedy jest tak wyciszony/zagłuszony | |||
~Misiekoslavsky Użytkownik |
| ||
Niektóre utwory są nawet spox, ale muzyka od Harmonix to cudo. Powinni to puszczać na dyskotekach. Slav | |||
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.