Autor | RE: Prośby o zmianę nicku | ||
~jasemi Użytkownik |
| ||
Proszę o zmianę nicku na jasemi, ponieważ tak sobie zaczęłam zazdrościć ludziom ich nicków. | |||
~Karola Użytkownik |
| ||
Chciałabym zmienić nick na Karola, bo ostatnio bardzo mi ta wersja mojego imienia przypadła do gustu. Karo lub Karolinada. Pozdrawiam! | |||
@czarodziejka_flora Super Administrator |
| ||
Otwieram temat, póki co bez ograniczeń i bez oddawania punktów. Jeśli ktoś chciałby zmienić nick, prosiłabym o krótkie uzasadnienie + zaznaczenie, że zmieniam nick z XXX na YYY. | |||
~marcin1995 Użytkownik |
| ||
Czarodziejka_Flora Asiu chciałbym zmienić nick, bo jestem już tatą chrzestnym i mam i bratanicę i siostrzenicę. Już długo, żeby mówić, że mam 19 lat skoro skłaniam się ku 25 lat. Proszę o nick Marcin1995, jeżeli mogę. Nigdy świadomie nie chcę obrazić lub urazić żadnej osoby, uwielbiam filmy oraz seriale, kreskówki wszelkiego gatunku. Prowadzę dwa blogi linki poniżej na które z chęcią zapraszam i mile widziana tak miła myśl jak i negatywne strofowanie Aktualizacja z 2019r :D mam nadzieję że teraz będę poprawiał innym humory http://hitetkit.blogspot.com/ | |||
~Mio Użytkownik |
| ||
Proszę o zmieniane na Ognista.Lisica Nick mam za długi. Dziękuję. | |||
~Kropeczka Użytkownik |
| ||
Witaj, Czarodziejka_flora! Chciałabym zmienić nazwę na Emiś, gdyż Kropeczkę dałam kiedy byłam mega fanką Miraculum: Biedronki i Czarnego Kota. Z wiekiem mi przeszedł ten wielki fangril, a teraz jak wchodzę to aż mi głupio. | |||
~Mio Użytkownik |
| ||
Proszę o zmianę na Vixen Powodem jest, stary mi się znudził. Kocham anime | |||
^Flamli Administrator |
| ||
Kropeczka, jeżeli chcesz dalej zmienić nick, to tylko pod postacią Emis, bez polskich znaków. | |||
~nexus32000 Użytkownik |
| ||
Czy można prosić o zmianę nicku na nexus32000? Chciałbym zmienić ponieważ na wszystkich innych kontach mam tą nazwę. nexusik | |||
~PaperCats Użytkownik |
| ||
Nie wiem czy to nadal aktualny temat, ale jeśli można, to chciałbym zmienić mój nich na PaperCats, z racji tego, że tak obecnie podpisuję się w internecie wszędzie, i raz że chciałabym jednolicie mieć, dwa, wolałabym być znana tutaj pod taką nazwą, niż nieaktualnym pseudonimem wymyślonym na poczekaniu. | |||
~Mio Użytkownik |
| ||
Można prosić zmianę na Mio? Powód to znudzona nazwa, a mio to bardziej oficjalnie Kocham anime | |||
^ChandSharma Administrator |
| ||
Zgodnie z prośbą Vixen zmieniam jej nick na Mio. Nie wiem, czy pozostałe prośby są aktualne, więc jeśli tak, to proszę ponowić pytanie. ___ {grafika} || {linktr.ee/chand.fairy} | |||
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.