Autor | RE: Za co lubisz Winx Club? | ||
użytkownik usunięty |
| ||
Za co lubię Winx? Chyba raczej - za co kocham Winx? Za tę przyjaźń, za to, że choćby nie wiem co, tych dziewczyn nic nie rozłączy. Za odwagę, oddanie i poświęcenie. Za te romantyczne wątki. Za prawdziwą magie. Za bohaterki. Za Bloom, czarodziejkę Smoczego Płomienia, która nie podda się choćby nie wiem co; za Florę, kochającą czarodziejkę natury; Stelle, naszą "błyszczącą" wróżkę słonecznego blasku; Musę, wierzącą w marzenia i silną czarodziejkę muzyki; Tecne, osobliwy charakter i niezastąpioną czarodziejkę technologii; Layle, wysportowaną i gotową na wszystko czarodziejkę mórz i oceanów. Za ich piękno, urok i charakter. Za przeróżnych specjalistów i wszystkich dobrych bohaterów, jak i wrogów, dzięki którym Winx zawsze mogą pokazać na co je stać. Za ten pomysł. W końcu ktoś nie był głupi, skoro wymyślił coś takiego jak wymiar Magix, Winx, Alfee, Czerwoną Fontannę, Chmurną Wieże i transformacje. Za tę grafikę. Za te milion zwykłych kresek, które mają tyle sensu. Za muzykę. Za ,,The Way of Sirenix" i wiele wiele innych. Za więzi rodzinne i inne. Za te odcinki, które potrafią być odskocznią od codziennych problemów. Za magię. Edytowane przez Suzanne dnia 03-08-2015 08:14 | |||
~Wiktor Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Za co lubię Winx? Kiedyś kochałem w nim magię i te wszystkie misje, dużo poświęceń... Było dużo zaciekłych wrogów... Teraz lubię go za grafikę, misję i, nie zdziwta się ludziska, KOCHAM go za LOVE. Te pary wszystkie są super... Serial robi się wtedy taki romantyczny... ![]() | |||
![]() ![]() | |||
~Katharsis Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Hmmm... Kochałam Winx w pierwszym, drugim i trzecim sezonie. Misje były trudne, transformacje zdobywały dzięki poświęceniu. Co prawda Bloom się rządziła, ale nie aż tak jak w czwartym - wtedy to była już przesada. Znienawidziłam Bloom już całkiem. Sezon piąty, szósty i siódmy jak dla mnie za bardzo dla dzieci i przesłodzony, a misje były zbyt banalne. Nawet Miele dałaby sobie radę. ![]() | |||
![]() | |||
~Luna Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Winx lubię za dosłownie wszystko! Za czarodziejki, czarne charaktery (w tym moje niezrównane Trix), ukryte przekazy, prawdy moralne, fantastyczne transformacje, pełne napięcia walki, wpadające w ucho piosenki, piękną grafikę, niesamowite wątki! ![]() ![]() Edytowane przez Victoria dnia 24-09-2016 12:38 | |||
![]() | |||
~Liv Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Za co lubię Winx? A może za kogo? Uwielbiam Trix i ich żądze zniszczenia Winx - tych słodkich kretynek w mini, jak napisała Catty. Za Selinkę i jej Legendarium, Kalsharę i Brafiliusa, wszystkie przemiany, czarodziejki, ulubioną Alfee, wszystich wrogów, Faragondę, innych nauczycieli. | |||
![]() ![]() | |||
~Bloom Sporx Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Ja Winx lubię za pierwsze cztery sezony, które nie były tak przesłodzone jak teraz. Każda z czarodziejek była inna, a teraz próbują je do siebie upodobnić poprzez wygląd, styl i charakter. Uwielbiam wszystkie transformacje czarodziejek. Lubię też większość piosenek z serialu. Nie będę się bardziej rozpisywać, Winx sam w sobie jest fajny ![]() Edytowane przez Suzanne dnia 31-10-2016 16:48 | |||
![]() | |||
~Misiekoslavsky Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Lubię tą serię za m.in dobrze zrobiony świat, dobre postacie, fabułę (nie taką niby) czy też z powodu takiego, że są poważne tematy. Slav | |||
![]() ![]() |
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.