Autor | RE: Odcinek 3x22 - Kryształowy Labirynt | ||
~Diana56 Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Może wyjdę na sadystkę XDD, ale uwielbiam bitkę Rivena i Nabu na początku odcinka. Uważam, że poświęcenie Tecny nie jest należycie docenione moim zdanie sporym wtrzeczeniem jest wyzbycie się uczuć, znałam taką osobę i powiedziałam jej, że chciałabym tak mieć a ona do mnie; ''- Uwierz nie chciałabyś, może nie czuję smutku, złości, ale radości i miłości też nie, jest tylko jedna wielka beznadzieja.'' Dla Stelli, dla której wygląd jak zauważyliśmy jest prawie wszystkim też było trudne. Ale próba Musy była wręcz okrutna według mnie. Wiem, że Arcadia nie mogła postąpić inaczej mimo, że jakaś cząstka mnie chciałaby czegoś innego. Popłakałam się w momencie, gdy Musa rozmawiała z matką oglądałam ten sezon nie zawacham się powiedzieć, że setki raz, a za każdym razem ryczę jak dziecko, ewidentnie jest to sezon i kreskówka na której najwięcej płaczę, najpierw na poświęceniach teraz na tym. | |||
![]() |
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.