Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online
Zarejestrowanych Użytkowników: 2,154
Najnowszy Użytkownik: ~Fineasz
| Autor | RE: Odcinek 1x15 - Honor nade wszystko | ||
| ~Brandon568 Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Velivea napisał/a: Nabu napisał/a: Nie lubię tego odcinka, bo nic nie wnosi do fabuły. Tak samo jak np. Misja wróżek albo HalloWinx. Jak to, nic nie wnosi do fabuły? Przecież była ta akcja z Faragondą i Bloom. Może i już wcześniej wiedzieliśmy o Daphne, ale, tutaj jest pokazane jej miejsce zamieszkania, a Bloom ma tą wizję. Może ten odcinek wiele nie wnosi, ale gdyby go wyrzucić, to czegoś by brakowało. Według mnie, większym "zapychaczem" jest " Potwór i wierzba". Tam nie ma kompletnie nic, oprócz historyjki zupełnie oderwanej od reszty serialu. Ale, na tym polega pierwszy sezon. Winx są uczennicami i pokazuje się ich codzienne życie w szkole. Mnie ten odcinek niezbyt się podobał, bywały lepsze. Aż się zdziwiłam, że Flora też chciała zajrzeć do koperty. Przecież to ona najlepiej się uczy. A mnie się podobał odcinek,,Potwór i wierzba". Rzeczywiście zaczął się słabo ale potem było już tylko lepiej... Trzyoka sowa Musa schwytana przez potwora drzewa rosnące wokół przywódcy Bloom poskromiła Czerwoną Wierzbę a jednak to Flora zadała ostateczny cios! , Koszmarna randka" ,, Wyprawa do Chmurnej Wieży" ,, Zdrada" ,, Potwór i wierzba" ,, Czarne sny" I sześć ostatnich od ,, Korona marzeń" do ,,Upadek czarownic ". To moje ulubione odcinki pierwszej serii. Brandon568 | |||
![]() |
| Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.