Autor | RE: Ściana płaczu | ||
~Lunaris Moderator |
| ||
(c) ja
Edytowane przez Lunaris dnia 01-02-2023 18:05 | |||
~February Użytkownik |
| ||
Rozmawiałam ostatnio z taką wspaniałą osobą. I jest mi tak źle, że nie będę już mieć okazji poznania jej lepiej. Z jednej strony ta rozmowa przypomniała mi o czymś, co już dawno we mnie umarło (a przynajmniej tak dotąd sądziłam), a z drugiej obudziła żal, że straciłam coś, co kiedyś tak bardzo mnie definiowało. Boli mnie, że to, co jest dla mnie tak wielką inspiracją, topi się na moich oczach. A przecież mogłoby być inaczej. Just you... and me... and Steve... and Stu... And Mark and Leighton... ...and Chad! ----------------------------------------------------------------------------------------------- | |||
~Speksi Użytkownik |
| ||
Jestem wykończona, nie mam na nic siły i mam wrażenie, że nastąpi nawrót choroby bo z moim żołądkiem ostatnio bardzo słabo.. | |||
~LadyMusa Użytkownik |
| ||
Kończę studia i nie sądziłam, że końcówka to będzie takie piekło xD | |||
~Veronica Użytkownik |
| ||
Nie mogę zdać prawo jazdy, Poszło już ponad 8000 i czuję się totalnie useless, że nie mogę zdać. Na dodatek borykam się z depresją lękową. "Be What you want to be not what others want to see" - Park Jimin (c) Rebecca (awatar) | |||
~Lau Moderator |
| ||
dA|Wtt | |||
~Cattie Użytkownik |
| ||
Daj sobie czas! Serio nie każdy zawiązał relacje w pierwszych miesiącach, nieraz one kształtują się dopiero później. Fajnie, że nie zamykasz się na poznawanie ludzi tylko na uczelni; to ważne, żeby się nie zniechęcać, tylko delikatnie próbować. Można nawiązać znajomości nawet widząc się w grupie raz na miesiąc - przykładowo ktoś powie coś, co cię zainteresuje (lub odwrotnie), i nawiążecie kontakt poza klubem. Ale generalnie poznawanie znajomych na studiach nie jest regułą, choć faktycznie czymś często ogólnie przyjmowanym. Często ten pierwszy rok jest takim weryfikatorem, nieraz ludzie odchodzą z kierunku albo zmieniają otoczenie, więc wszystko się może zmienić. Znam całkiem sporo takich, które na początku niekoniecznie nawiązywały relacje z często widzianymi osobami, ale po czasie się rozkręciły:)) Trzymam kciuki!![/hide] well, who am I to keep you down? Edytowane przez Cattie dnia 27-02-2023 19:40 | |||
~MrDark Moderator |
| ||
Jestem przepracowany, przemęczony, na dodatek nie dostanę awansu, a perspektywa podwyżki to jakiś nieśmieszny żart, bo "muszę się bardziej postarać". Do kompletu coraz częściej się przekonuję, czemu nienawidzę ludzi... I jeszcze cholerny samochód znowu daje o sobie znać... | |||
~Cattie Użytkownik |
| ||
well, who am I to keep you down? | |||
~Speksi Użytkownik |
| ||
Mam zaostrzenie choroby Crohna od jakiegoś czasu. W końcu zmieniłam lekarza na prywatnego. Jestem po wizycie i stwierdził, że odpowiedzią jest leczenie biologiczne. Mega stres i strach, ale jeśli miałoby mi to pomóc na dłuższą metę (nie jak sterydy gdzie po jakichś 7 miesiącach znowu choroba daje o sobie znać) to chyba się zdecyduję. Nie wiem tylko jak mam teraz funkcjonować bo z domu się nie ruszam. Nie mogę jeść praktycznie nic, jeszcze psycha siada, no coś strasznego. Rozmowa kwalifikacyjna do badania klinicznego dopiero 17 kwietnia, do leczenia jeszcze długa droga a ja umieram. Już tylko w mieszkaniu siedzę bo nie daję rady nic robić aaaa. Niech to się już skończy. | |||
~Sivlanaya Użytkownik |
| ||
Mój ząb 8 leży poziomo, pod dziąsłem, i naciska na 7 przez co często boli. Więc będę musiała pójść do dentysty - chirurga żeby mi rozciął dziąsło i usunął tego zęba. Beznadzieja. Nie boję sie tego, ale to też nie jest niczym fajnym. Przynajmniej jest na NFZ. I przynajmniej to tylko po jednej stronie | |||
~Lau Moderator |
| ||
Niezbyt mi się ostatnio w życiu układa (ta, ostatnio - raczej już prawie 11 miesięcy), a teraz dodatkowo mam trochę mętlik w głowie. dA|Wtt Edytowane przez Lau dnia 17-04-2023 17:42 | |||
~Speksi Użytkownik |
| ||
No i stało się, wylądowałam w szpitalu. Nie mogłam już nic jeśc, zwracałam nawet wodę. Odwodniona więc na sor, teraz się męcze w szpitalu z tym Crohnem. Trzymajcie kciuki. | |||
~Suzanne Moderator |
| ||
Ściana frustracji raczej. Normalnie zaraz mnie coś trafi. Mam 2 komunie w ten weekend i jedną w takiej rodzinie, co wiecie trzeba zawsze tip top wyglądać i kupiłam sobie garniak taki elegancki damski, no i teoretycznie mój rozmiar marynarki za pierwszym razem wzięłam - za duża, wymieniłam na rozmiar mniejszy - dalej za duża, właściwie taka sama jak ta poprzednia i nie rozumiem, czemu niby oznaczona mniejszym rozmiarem. No i teraz do soboty pewnie kolejny mniejszy rozmiar mi nie przyjdzie... Edytowane przez Suzanne dnia 18-05-2023 20:20 | |||
~clax7 Użytkownik |
| ||
Miałem sprawdzian z matematyki, z działu, który umiałem, ale dużo i tak nie zrobiłem. Było za dużo zadań, do tego stres i inni, którzy ciągle się o coś pytali nauczyciela, że nie dało się skupić. Mimo, że byłem w miarę przygotowany, to nwm, czy uda mi się załapać nawet na trójkę, a słabsze oceny mogą mi pogorszyć ocenę na koniec. Niby sprawdziany mają sprawdzać twoją wiedzę, a ten w ogóle tego nie zrobił. Szkoda, że nie zrobiłem zdjęć tego testu, bo chętnie sprawdziłbym, czy w normalnych warunkach, ale takim samym czasie, dałbym radę go zrobić. Pewnie tak. No więc świetnie. Mam nadzieję, że jeśli winx przestanie istnieć to winxblogger nie i będziemy nadal tutaj wspominać radosne i smutne chwile winx. Poznałem tu tyle miłych osób, których w realu tak szybko bym nie poznał.Jest tu bardzo miła atmosfera i mam nadzieję, że będzie tu tak zawsze i, że zawsze będę tu miło wracał I miło to wspominał. Dziękuję wszystkim za to, że powstało winxblogger I nadal istnieje. Administratorzy I wszyscy użytkownicy jesteście wielcy! |Wattpad || YouTube || Instagram || SameQuizy| Edytowane przez clax7 dnia 19-05-2023 12:51 | |||
~Veronica Użytkownik |
| ||
Mam sesję nie długo na studiach już kolejne, a ja nie wiem jak mam je zdać. Wszystkiego już się odechciewa w tym życiu. A mojego prawka nadal jak nie było to nie ma. XD "Be What you want to be not what others want to see" - Park Jimin (c) Rebecca (awatar) | |||
~LunaFin Użytkownik |
| ||
Rozstałam się z chłopakiem. Nie byliśmy niby długo ze sobą, ale wiele wiązałam z tą relacją i naprawdę byłam w nim zakochana. Teraz ciężko mi pogodzić się z tym, że nie przeżyjemy już razem szczęśliwych dni. Szczególnie, że nie mogę totalnie wymazać go z życia, nadal tęsknię, a jednocześnie żałuje, że nie widziałam od początku czerwonych flag, które były totalnie widoczne. (c) Meredith Miniaturki / Opowiadanie / Grafika / Mój blog Oficjalny członek stowarzyszenia "Klub Wrogów Klawiatury" | |||
~Cattie Użytkownik |
| ||
~Stellka Użytkownik |
| ||
Niestety wygląda na to, że się zakochałam. Mam wszystkie objawy podane w "Gugelu". Drżenie rąk, szybkie bicie serca, zakłopotanie, kiedy Go widzę. Nie wiem zupełnie co robić. Chcę się tego pozbyć. Chcę wyleczyć się z miłości! To już za daleko zabrnęło. Jesienna chandra i aura nie pomagają. Coraz rzadsze widzenie też nie. O wiele lepiej było jak był tzw. "stałym klientem". Hm... Może zbyt wszystko wyolbrzymiam? Sęk może w tym, że z natury jestem sentymentalna i łatwo się przywiązuję? Albo po prostu kryzys egzystencjalny. Ech... | |||
~Cattie Użytkownik |
| ||
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.