Autor | RE: Ściana płaczu | ||
~Lunaris Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
(c) ja Opowiadanie I Miniaturki I Grafika I Drugie opowiadanie I Wattpad I dA I MAL | Instagram | Fotografia Edytowane przez Lunaris dnia 01-02-2023 18:05 | |||
![]() ![]() | |||
~February Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Rozmawiałam ostatnio z taką wspaniałą osobą. I jest mi tak źle, że nie będę już mieć okazji poznania jej lepiej. Z jednej strony ta rozmowa przypomniała mi o czymś, co już dawno we mnie umarło (a przynajmniej tak dotąd sądziłam), a z drugiej obudziła żal, że straciłam coś, co kiedyś tak bardzo mnie definiowało. Boli mnie, że to, co jest dla mnie tak wielką inspiracją, topi się na moich oczach. A przecież mogłoby być inaczej. Just you... and me... and Steve... and Stu... And Mark and Leighton... ...and Chad! ----------------------------------------------------------------------------------------------- | |||
![]() | |||
~Sivlanaya Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Lunaris napisał/a:
Edytowane przez Sivlanaya dnia 02-02-2023 19:43 | |||
![]() ![]() | |||
~Speksi Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Jestem wykończona, nie mam na nic siły i mam wrażenie, że nastąpi nawrót choroby bo z moim żołądkiem ostatnio bardzo słabo.. | |||
![]() | |||
~LadyMusa Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Kończę studia i nie sądziłam, że końcówka to będzie takie piekło xD | |||
![]() ![]() | |||
~Veronica Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Nie mogę zdać prawo jazdy, Poszło już ponad 8000 i czuję się totalnie useless, że nie mogę zdać. Na dodatek borykam się z depresją lękową. "Be What you want to be not what others want to see" - Park Jimin (c) Rebecca (awatar) | |||
![]() | |||
~Lau Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
dA|Wtt | |||
![]() ![]() ![]() | |||
~Cattie Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Daj sobie czas! Serio nie każdy zawiązał relacje w pierwszych miesiącach, nieraz one kształtują się dopiero później. Fajnie, że nie zamykasz się na poznawanie ludzi tylko na uczelni; to ważne, żeby się nie zniechęcać, tylko delikatnie próbować. Można nawiązać znajomości nawet widząc się w grupie raz na miesiąc - przykładowo ktoś powie coś, co cię zainteresuje (lub odwrotnie), i nawiążecie kontakt poza klubem. Ale generalnie poznawanie znajomych na studiach nie jest regułą, choć faktycznie czymś często ogólnie przyjmowanym. Często ten pierwszy rok jest takim weryfikatorem, nieraz ludzie odchodzą z kierunku albo zmieniają otoczenie, więc wszystko się może zmienić. Znam całkiem sporo takich, które na początku niekoniecznie nawiązywały relacje z często widzianymi osobami, ale po czasie się rozkręciły:)) Trzymam kciuki!![/hide] Edytowane przez Cattie dnia 27-02-2023 19:40 | |||
![]() | |||
~Sivlanaya Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Moja rodzina ma duże problemy z powodu mojego brata. To skomplikowana sytuacja, którą nie wiemy jak sobie poradzić... | |||
![]() ![]() | |||
~MrDark Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Jestem przepracowany, przemęczony, na dodatek nie dostanę awansu, a perspektywa podwyżki to jakiś nieśmieszny żart, bo "muszę się bardziej postarać". Do kompletu coraz częściej się przekonuję, czemu nienawidzę ludzi... I jeszcze cholerny samochód znowu daje o sobie znać... | |||
![]() |
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.