Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online
Zarejestrowanych Użytkowników: 2,152
Najnowszy Użytkownik: ~ekk
| Autor | Jaki jest twój ulubieniec z "Wielkiej trójki"? + Mój wybór | ||
| ~Misiekoslavsky Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
| Yo. Jeżeli tak samo jak ja uwielbiacie shōneny, to bardzo prawdopodobne jest to, że znacie "Wielką trójkę": Naruto, One Piece i Bleach. Są to serie uwielbiane do tej pory i być może obejrzeliście chociaż jeden z tych tytułów. Zapraszam do dzielenia się swoimi wyborami, a teraz napiszę swój wybór z tej trójki. Może was zaskoczę tym faktem, ale raczej nie miałbym jednoczesnego wyboru swego ulubieńca. Oczywiście wybrałbym Bleacha, ale Bleach bywał czasami wypełniony scenami z podtekstami (których nie znoszę ) oraz miał tyle fillerów, że trudno było trafić na odcinek zgodny z mangą; jednakże Bleacha uwielbiam za świetnie zbudowaną historię, postacie, czy za umieszczenie w serii elementów Japońskiej kultury. Z drugiej strony wybrałbym też Naruto, ale z Naruto miałem dziwnie - najpierw oglądałem odcinki po Japońsku, potem obejrzałem wszystkie jakie były z tym dubem Jetixa, a potem skończyłem to Shippudenem. Naruto uważam za dobrą serię, mimo iż są czasami fillery typu A co się kryje pod maseczką?????? AAAAAAA NIE TWOJA SPRAWA!, ale w tym przypadku da się przeboleć. Moim zdaniem Naruto jest serią idealną dla osób powyżej 13 roku życia, gdyż wiadomo mroczne sceny, śmierć, zagłada, cierpienie - na pewno nie bajka dla dzieci . Rozważam też obejrzenie Boruto do Blue Two Vortex, ale coś czuję że będzie tu drama i zasyp wyzwisk.Mógłbym zapomnieć o One Piece i jest świetnie moim zdaniem. Tu akurat z fillerami jest najlepiej, gdyż mamy może wstęp do nich pod koniec jakiegoś odcinka, ale potem jest przejście na kanon. Sam One Piece jest dobrze skonstruowany - mamy tu Szatańskie Owoce, Światowy rząd, różne wyspy, nowe załogi - no po prostu epickie. W samym OP nie ma tu wepchanych po brzegi żartów dla "młodzieży", ale raz się znajdą i jest to mega plus . Obecnie OP oglądam, choć słyszałem że w późniejszych epizodach OP staje się słabsze, no ale okaże się, czy OP serio będzie jak oni mówili.Tak więc jak wyglądałby ranking tych anime? Na miejscu pierwszym aktualnie znajdzie się One Piece, na drugim zaś Bleach mimo iż nawet Naruto by tam trafiło, a na trzecim no właśnie Naruto, ale przynajmniej wszystkie są dobre. Ryuze/Misiekoslavsky | |||
![]() |
| Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.