Autor | Tokyo Mew Mew | ||
~Lilla Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
![]() Źródło: Wikipedia~ | |||
![]() | |||
Autor | RE: Tokyo Mew Mew | ||
~Suzanne Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Oglądałam to jak byłam mała i strasznie mi się to podobało <3. Naprawdę uwielbiałam te kolorowe dziewczyny, które przemieniają się w pół zwierzaki, pół bohaterki. Ostatnio sobie o tym przypomniałam i postanowiłam to znaleźć(może ktoś wie, jaką akcję na SB zrobiłam xD). Niestety, kiedy to zobaczyłam, ogarnęła mnie czarna rozpacz. Wydawało mi się, że jest to trochę lepsze i fajniejsze. Moje rozczarowanie nie miało granic. Nie wiem czego się spodziewałam, ale na pewno nie tego. Niegdyś naprawdę lubiłam tą kreskówkę, teraz zadaje sobie pytanie - dlaczego? Edytowane przez Lilla dnia 29-05-2014 19:15 | |||
![]() ![]() | |||
Autor | RE: Tokyo Mew Mew | ||
~Bunny33- Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Mi anime bardzo się podobało. Rzeczywiście ma bardzo dziewczęcy urok i cukierkowe transformacje, ale to może dlatego, że też lubię winx i sailor moon. Moja ulubiona para to Ichigo i Kisshu. Fabuła nie ma jakiegoś większego rozbudowania, wszystko się kręci wokół głównej bohaterki. Miło wpada w ucho opening zrobiony w wersji angielskiej, japońska wersja też w porządku. Zdecydowanie bardziej polecam dziewczynom niźli chłopakom ''' Smile is a key to success :-) | |||
![]() ![]() |
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.