Autor | Yu-Gi-Oh! | ||
~Ailen Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
![]() Akcja toczy się w czasach nam bliższych, ale trochę innych od naszej współczesności. Świat opanowała mania na punkcie gry karcianej Duel Monsters. Dzięki najnowszej technologii możliwe jest tworzenie hologramów, czyniących przedstawione na kartach potwory niemalże realnymi. Głównym bohaterem jest kurduplowaty nastolatek imieniem Yuugi. Chłopiec uwielbia skomplikowane gry i zagadki, dlatego też dziadek daje mu w prezencie skomplikowaną układankę z czasów starożytnego Egiptu, której nikomu nie udało się ułożyć. Ponoć ten, kto zdoła tego dokonać, będzie mógł spełnić jedno życzenie. Życzeniem Yuugiego jest mieć przyjaciela. źródło: animezone.pl; obrazek: animezone.pl Co sądzicie o tym anime? Oglądaliście je? Warto było poświęcić na nie swój czas? Edytowane przez Ailen dnia 22-09-2013 13:25 | |||
![]() | |||
Autor | RE: Yu-Gi-Oh! | ||
~Bunny33- Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Warte jest obejrzenie Yu-Gi-Oh! Oglądałam w dzieciństwie serię 1, ale słyszałam też o serii 2 i mnie bardzo zaciekawiła. A w szczególności, że jest tam moja ulubiona postać Marik. Mam też grę z nim na laptopie i xbox'ie. Poza tym jest bardzo dobry polski dubbing zrobiony do historii z Pegasusem, niestety dalsze części już nie mają podkładu. Może się nie znam, aczkolwiek nie polecam serii bez Yugi'ego. To główna postać i odcinki bez niego to nie to samo. Lubię grać w karcianki a ta jest niesamowicie dobra. Polecam każdemu anime (2 serie) i gry Yu-Gi-Oh! te wirtualne i w realu ze znajomymi. Miłej zabawy ''' Smile is a key to success :-) | |||
![]() ![]() |
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.