Autor | Teoria- Lord Darkar Żyje | ||
~Misiekoslavsky Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Jak wiemy, Darkar został pokonany pod koniec sezonu 2, jednak w sezonie 3 jest wspominany wiele razy i jak wiemy, ostatnio (przed ostatecznym pokonaniem) to Darkar przeżył atak. Dodajmy też, że Valtor odrzucił pomysł na podziemie Darkara, gdyż była możliwość, że jednak został. Moja teoria mówi, że on dalej istnieje, jeśli dodamy fakt, że w pierwszym odcinku sezonu 4 był jego obraz i pojawił się krótko w zwiastunie 5 sezonu oraz jak dodamy fakt, że Sezon 9 ma mieć z powrotem Charmix, który był w 2 sezonie, można stwierdzić, że Lord Darkar przeżył jednak atak. Jest to jedynie moja własna teoria i nie musi być jak Simpsonowie, że jasnowidz. Slav | |||
![]() ![]() | |||
Autor | RE: Teoria- Lord Darkar Żyje | ||
~clax7 Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Ciekawa teoría, aczkolwiek niektóre tropy łatwo obalić. 1) Zwiastuny kolejnych sezonów Winx często zawierają różne rzeczy, które twórcy mogli planować, ale jednak odrzucili. Zresztą nie tyczy się to tylko zwiastunów, bo jeśli dobrze pamiętam, to w jednym z wydań zagranicznych DVD Winx pojawił się opis, który twierdził, że Roxy dołączy do Winx i będzie 7 czarodziejką. Wiemy, że twórcy mieli to w planach, ale ostatecznie porzucili ten pomysł, a jednak opis pozostał. 2) Sezon 9 Winx jest określany jako remake, czyli że cała historia Winx zostanie opowiedziana od nowa i jest możliwe, że fabuła zostanie zmieniona (nie wiadomo na ile). Dlatego pojawią się tam transformacja przypominająca Charmix, który był jedną z pierwszych transformacji. Mam nadzieję, że jeśli winx przestanie istnieć to winxblogger nie i będziemy nadal tutaj wspominać radosne i smutne chwile winx. Poznałem tu tyle miłych osób, których w realu tak szybko bym nie poznał.Jest tu bardzo miła atmosfera i mam nadzieję, że będzie tu tak zawsze i, że zawsze będę tu miło wracał I miło to wspominał. Dziękuję wszystkim za to, że powstało winxblogger I nadal istnieje. Administratorzy I wszyscy użytkownicy jesteście wielcy! ![]() ![]() ![]() ![]() |Wattpad || YouTube| | |||
![]() |
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.