Gości Online: 0
Użytkownicy Online: 1
Zarejestrowanych Użytkowników: 2,159
Najnowszy Użytkownik: ~Jaskowski2000
| Autor | Ben 10 | ||
| ~Misiekoslavsky Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
| Elo! Może są wśród was osoby które miały okazję zobaczyć animacje z CN, czy to za dzieciaka, czy w obecnym wieku. Ja akurat rok temu postanowiłem obejrzeć trzy pierwsze serie z Ben 10, które zasługują wręcz na pochwały od osób wychowanych na nich. Szybka recenzja - ocena serii w kilku zdaniach - Classic Pierwsza seria była dla mnie jednocześnie fajna i denna, że Ben chce się wyrwać. Mimo wszystko tę serię się ogląda przyjemnie. - Obca Potęga/Alien Force Ta seria to mój faworyt - w niej Ben jest dojrzalszy i ma dostęp do nowych kosmitów oraz poznajemy nowe postacie. Seria ta ma dość blisko do tytułu "Amerykańskiego anime", głównie przez powagę w serii i wiek głównych bohaterów. - Ultimate alien Seria ta jest praktycznie kontynuacją poprzedniczki, ale tutaj mamy wersje ostateczne kosmitów, dzięki którym można lepiej zwyciężyć (wow... ). Z czasem postacie stają się przeciwieństwem siebie w zachowaniu, ale mimo wszystko mamy jakąś ciągłość fabularną.I to tyle z mojej strony! Napiszcie jakie wy macie doświadczenia z tą serią i kto wie, czy i wy również zrobicie swoją opinię na temat danych serii. Mój kanał na YouTube Jestem jak cebula, a nie lubię cebularzy | |||
![]() |
| Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.