Gości Online: 0
Użytkownicy Online: 1
Zarejestrowanych Użytkowników: 2,159
Najnowszy Użytkownik: ~Jaskowski2000
| Autor | Potwory kontra Obcy | ||
| ~Radi Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
![]() Serial animowany wyprodukowany przez DreamWorks Animation i Nickelodeon Productions. Serial bazowany na filmie z 2009 roku pod tym samym tytułem. Serial opowiada o losach czterech przyjaciół - B.O.B.-a, profesora Karalucha, Brakujące Ogniwo oraz Gigantiki, którzy codziennie stawiają czoła nowym wyzwaniom i muszą walczyć z kosmitami, chcącymi opanować Ziemię. Odkryłem serial przypadkowo i już po pierwszych odcinkach stwierdziłem, że jest świetny. Oglądacie? Czy jak leci, to kanał zmieniacie? Edytowane przez Akali dnia 29-03-2014 22:29 | |||
![]() | |||
| Autor | RE: Potwory kontra Obcy | ||
| ~Misiekoslavsky Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
| O czym tu zacząć... Jedna z moich bajek z dzieciństwa! ![]() Doskonale pamiętam postacie takie jak Susan, Sta'abi, Bob, czy Doktor Karaluch. Serial ten mi się podobał za dzieciaka i nawet miałem okazję zrewatchować go po latach - jak dla mnie hiperśmieszny. Jedynie szkoda, że wielu i tak powie, że to "nieśmieszna wersja Pingwinów z Madagaskaru", ale ja mam to daleko w nosie i uważam go za serial godny tytułu "Kultowej kreskówki z lat 10.". Mój kanał na YouTube Jestem jak cebula, a nie lubię cebularzy | |||
![]() |
| Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.