Autor | Luna graficzy | ||
~Lunaris Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (c) ja
| |||
![]() ![]() | |||
Autor | RE: Luna graficzy | ||
^ChandSharma Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Skoro dopuściłam się tej zbrodni, jaką jest kradzież jednego z Twoich avatarów, to muszę skomentować XD. Mam zaszczyt napisać swoją wypowiedź jako pierwsza w nowym temacie. Dawno nie pisałam w żadnym temacie, bo słowa "piękna praca" to za mało. Cóż... avatary są bardzo, bardzo ładne. Ich kolory sprawiają, że przedmioty mają w sobie iskrę życia, aż nie wiem, na którym zawiesić oko. Wybrałam trójkę, bo, po pierwsze, pasuje mi do obecnego koloru (haha xdd), a po drugie - ma w sobie coś takiego, że mam ochotę wybrać sobie do mojego podpisu jakiś ładny cytat, żeby to wszystko uzupełniał, bo bez niego mój profil wyglądałby fatalnie. No i w sumie po trzecie - lubię jasne kolory. Wahałam się jeszcze między piątym i ósmym, ale jak tak przeglądam kolejny raz te prace, to serio nie wiem, jaki bym wybrała XD. Weny i czekam na więcej! :> ___ {grafika} || {linktr.ee/chand.fairy} | |||
![]() | |||
~clax7 Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Wow, te grafiki są jak od zawodowcy, piękne. ![]() * ![]() ![]() Mam nadzieję, że jeśli winx przestanie istnieć to winxblogger nie i będziemy nadal tutaj wspominać radosne i smutne chwile winx. Poznałem tu tyle miłych osób, których w realu tak szybko bym nie poznał.Jest tu bardzo miła atmosfera i mam nadzieję, że będzie tu tak zawsze i, że zawsze będę tu miło wracał I miło to wspominał. Dziękuję wszystkim za to, że powstało winxblogger I nadal istnieje. Administratorzy I wszyscy użytkownicy jesteście wielcy! ![]() ![]() ![]() ![]() |Wattpad || YouTube || Instagram || SameQuizy| Edytowane przez clax7 dnia 01-03-2021 14:05 | |||
![]() | |||
~Lunaris Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (c) ja
Edytowane przez Lunaris dnia 23-09-2022 16:28 | |||
![]() ![]() | |||
^ChandSharma Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Urzekł mnie avatar z Florą na twoim profilu i tak pomyślałam sobie, że może tutaj zajrzę. Portal może nie tętni już życiem, ale nie mogłam powstrzymać się od komentarza w dziale graficznym - szczególnie, że ukradłam ci avatar z Bloom, a bardzo mi przypadł do gustu, bo nie jestem wielką fanka Bloom (u mnie pojawia się głównie Stella). Przejdę po kolei, ominę tylko avatary z anime, bo nie jestem w temacie anime. Jeśli chodzi o prace z Winx, to nie rzuca mi się nic poza stwierdzeniem "super!" - wybacz, ale nie potrafię mojej opinii ubrać ładnie w słowa... ![]() Avatary z pierwszego sezonu: najlepiej wyszła ta Bloom, którą sobie wzięłam (czyli pierwsza w drugim rzędzie, bo ta z pierwszego rzędu nie jest w moim guście), kolejne to obydwa avatary Stelli z balu, Tecna i Flora, obydwie Stormy i Darcy (jeśli chodzi o Trix) oraz Musa na wieży Alfei. W zestawach z Florą i Layla oraz Layla i Musą najlepiej wyszły wersje z napisami (te bez napisów są jakieś... hmm... gołe? XD). Hmm... i chyba to tyle. Mam nadzieję, że tchnęłam trochę życia w twój temat. I niebawem znów coś od ciebie ukradnę :>. ___ {grafika} || {linktr.ee/chand.fairy} | |||
![]() |
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.