Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online
Zarejestrowanych Użytkowników: 2,149
Najnowszy Użytkownik: ~oenophilie
| Autor | Odcinek 1x03 - Winx kontra Trix | ||
| ^Flamli Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Bloom ma problemy z zaklęciami, więc Stella chce pożyczyć jej swój potężny pierścień, ale okazuje się, że został on skradziony. | OGLĄDAJ ODCINEK | POPRZEDNI ODCINEK || NASTĘPNY ODCINEK Edytowane przez Flamli dnia 04-10-2025 11:08 | |||
![]() | |||
| Autor | RE: Odcinek 1x03 | ||
| ~Maeve Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
| SPOILERY Na dobre: - "Troll" nie jest skończonym ćwierćgłówkiem, łamagą i pechowcem, nie pisałam o tym wcześniej ale nawet jego nowy wygląd wygląda "przyjemnie" - Póki co nie mogę się nacieszyć jak niesamowicie "likeable" (polski odpowiednik słowa jest do zadka xd) zrobili Tecne - Dziękuję za płonące ubrania i reakcje Bloom po transformacji - Szkoda że po pierwszej pełnej "we are Winx" ale totalnie uwielbiam że zawarto "genezę" nazwy Na złe: - "Bloom, to JA" od urodzenia Bloom cię nie spotkała, więc jaka JA?- "Dyrektorka" Faragonda robiąca obchód akademika by powiedzieć "Dobranoc" - W tych lochach była scena gdzie twarze Winx wyglądaly jak wosk jakiś, coś pokłócili że światłem - Jak to jest że 5 wróżek nie może dosłownie NIC wobec jednej wiedźmy? - Co to za idiotyzm z "tornadem Trix"? ![]() - Vexius? Darker+Valtor fusion? Znaczy on sam jest ok ale nie podoba mi się to imię xD więc do złych punktów trafia. Ale to takie mocno subiektywne:p ![]() Komplet by me | |||
![]() | |||
| ~Mezzopianistka Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
| [quote]Maeve napisał/a: S - Póki co nie mogę się nacieszyć jak niesamowicie "likeable" (polski odpowiednik słowa jest do zadka xd) zrobili Tecne A mnie najbardziej boli to, co zrobili Stelli i większości specjalistów (a zwłaszcza Brandonowi i Sky'owi, przy czym ten pierwszy wygląda jak gość na p, a drugi to normalnie Książę z Bajki ze Shreka xd). Stella jest przecież tak blada, że ja nie mogę xd. Myślałam też, że Griffin wygląda przyzwoicie, ale niektóre jej ruchy i mimika twarzy są tak sztuczne, że nie do wiary xd. Mezzopianistka | |||
![]() | |||
| ^Flamli Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
| Albo to ja już zaczęłam się przyzwyczajać do tej animacji i wgl albo z odcinka na odcinek jest lepiej. Zdecydowanie na plus, że bardziej skupiają się w odcinku na jednej rzeczy, a nie na pierdyliard. Ale jakim cudem Knut wlazł do pokoju i nikt wcześniej w Alfei go nie zauważył? Chyba, że ja coś przeoczyłam i Trix mu zrobiły portal. Podoba mi się to, jak przedstawiają taką wycofaną mocno Tecnę, która ogólnie ma problem z uczuciami i interakcją międzyludzką. Lekcje z Wizgizem przynudzają - ja wiem, że trzeba pokazać, że one chodzą na jakieś lekcje, ale jakoś takie mało oryginalne. Trix brzmią coraz lepiej, chyba aktorki zaczęły się wczuwać w swoją rolę. Natomiast Stella ma zbyt wysokie dźwięki jak dla mnie, ciężko mi się przyzwyczaić. Na plus klimat Chmurnej Wieży i wątek pierścienia Stelli, na minus te zielone gobliny, zbyt słodziutkie. Trochę też przykre, że Winx nie potrafiły poradzić sobie z Icy, przecież ich tam było 5, nie licząc Bloom. Żadna nic z tym lodem nie potrafiła zrobić? Serio? A Bloom, która nie wie co się wokół niej dzieje wysadziła korytarz i cały lód, ok XD. Trochę za szybko przeszła transformację, ale pewnie im już miejsca antenowego brakło xD. Faragonda nie dała kary, ani nic? Serio? Tylko jakieś pogaduszki? I oczywiście na sam koniec legendarna scena założeniem klubu Winx, dobrze, że nie było jak w Fate, gdzie wisiała tabliczka "Pokój Winx" XD. A Vexius ma głos Valtora haha, dość, że ogólnie była konsternacja czy to jakiś Valtor czy kto, to jeszcze dali mu ten sam dubbing XD. Skoro wcześniej dałam 5/10, to muszę dać więcej. 6/10. Coś za wysoko wychodzą mi ostatnio te oceny. Edytowane przez Flamli dnia 02-10-2025 19:57 | |||
![]() |
| Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.