Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online
Zarejestrowanych Użytkowników: 2,152
Najnowszy Użytkownik: ~ekk
| Autor | Tom 2: Wojna Cieni [Kontynuacja Fate] | ||
| ^Flamli Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
![]() Alfea jest atakowana! Czy czarodziejki Winx pokonają przeciwności losu i obronią swoją szkołę? Magiczna szkoła Alfea została niemal całkowicie zniszczona, a jej pozostałości bronią dzielne czarodziejki i specjaliści, którzy nie poddali się nawet po przejmującej stracie. Winx płacą za to najwyższą cenę. Stella uległa ciemności i dowodzi armią przeciwko swoim dawnym przyjaciołom. Aisha, Musa, Flora i Sky muszą opracować plan, by odeprzeć mrok, który zagraża ich światu. Tymczasem Bloom stawia wszystko na jedną kartę, aby odkupić swoje winy wobec tych, którzy są jej najdrożsi. | PRZECZYTAJ KOMIKS | POBIERZ KOMIKS | | TOM 1: MROCZNE PRZEZNACZENIE | Edytowane przez Flamli dnia 20-11-2025 12:35 | |||
![]() | |||
| Autor | RE: Tom 2: Wojna Cieni [Kontynuacja Fate] | ||
| ~Sivlanaya Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
| Fabuła jest bardzo zagmatwana. Im dalej, tym ciężej było mi się w tym połapać i ostatecznie nie rozumiem, co się tam wydarzyło. Dodatkowo zakończenie jest dziwne. Niektóre rzeczy nie są zgodne z serialem Netflix (o ile mnie pamięć nie myli). Rozwala mnie wygląd Darkara, kompletnie niepodobny i nie pasuje. Awatar od Lunaris - dziękuję! | |||
![]() | |||
| ~marcin1995 Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
| kto na tyle mił że przypomni mi jakim cudem beatrix jest siostrą bloom a dyrektorka Fara jest jej matką? bo za cholere nie pamiętam... Nigdy świadomie nie chcę obrazić lub urazić żadnej osoby, uwielbiam filmy oraz seriale, kreskówki wszelkiego gatunku. Prowadzę dwa blogi linki poniżej na które z chęcią zapraszam i mile widziana tak miła myśl jak i negatywne strofowanie Aktualizacja z 2019r :D mam nadzieję że teraz będę poprawiał innym humory http://hitetkit.blogspot.com/ | |||
![]() | |||
| ~Maeve Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Pomijając że słabo pamiętam serial, to nadal nie moge połączyć grafiki do wieku i treści... Nie to żeby była brzydka, ale dziwnie jest. A I fabuła jakaś taka jakby ktoś omijał połowę informacji. Choć wciąż najbardziej boli ten cały wątek "zmiany przeszłości", nielogiczny, ktoś pamięta a ktoś inny nie, a potem odwrócenie pożaru ale w teraźniejszości i tak "był"? Czy ja jestem za głupia u zrozumieć te całe czasowe podróze i paradoxy? ![]() Komplet by me | |||
![]() |
| Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.