Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online
Zarejestrowanych Użytkowników: 2,159
Najnowszy Użytkownik: ~Jaskowski2000
| Autor | Tom 1: Mroczne przeznaczenie [Kontynuacja Fate] | ||
| ^Flamli Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
![]() Bloom Peters, potężna wróżka ognia i posiadaczka Smoczego Płomienia, wciąż uważana jest za zaginioną po tym, jak wkroczyła przed kilkoma miesiącami do Królestwa Ciemności, by odnaleźć swoją matkę. Pomimo jej nieobecności przyjaciele Bloom z magicznej szkoły w Alfei przygotowują się na nowy rok szkolny, nowych uczniów i... zupełnie nową, złowrogą magię. Kiedy szkoła zostaje zaatakowana przez moce, które niewielu widziało wcześniej, nasi bohaterowie stają w obliczu tajemnicy i wroga, który może oznaczać upadek dla nich wszystkich. Czy w najczarniejszej godzinie będą mogli liczyć na powrót posiadaczki Smoczego Płomienia? Czy też stracili Bloom na zawsze? Przekonaj się, czytając tę porywającą historię fantasy! | PRZECZYTAJ KOMIKS | POBIERZ KOMIKS | | TOM 2: WOJNA CIENI | Edytowane przez Flamli dnia 20-11-2025 12:35 | |||
![]() | |||
| Autor | RE: Tom 1: Mroczne przeznaczenie [Kontynuacja Fate] | ||
| ^PVTeam123 Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Czytałem już połowę wersji angielskiej i zapowiada się naprawdę fajnie. Początek jest dziwny, więc przeleccie przez niego jak wam się nie będzie podobał i zakochajcie sie w nastepnych etapach. Już nie mogę się doczekac kolejnego tomu. Dzieki dziewczyny za polską lokalizacje!! ![]() ------------------------------------------------- [YouTube || Instagram || Facebook] ------------------------------------------------- | |||
![]() | |||
| ~MartiEste Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
PVTeam123 napisał/a: Czytałem już połowę wersji angielskiej i zapowiada się naprawdę fajnie. Początek jest dziwny, więc przeleccie przez niego jak wam się nie będzie podobał i zakochajcie sie w nastepnych etapach. Już nie mogę się doczekac kolejnego tomu. Dzieki dziewczyny za polską lokalizacje!! ![]() Ja też czekam, choć na początku byłam sceptycznie nastawiona :D Ale tłumaczyło się fajnie, dzięki za zaufanie! Marti ![]() | |||
![]() | |||
| ~marcin1995 Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
| Strasznie to horrorowe. Nie narzekam, ale rozczarował mnie Darkar, w sensie jego look, bo te cienie są ok. Końcówka to rzeź, nie do końca wiem, o czym będzie 2 tom, jak wszyscy tam nie żyją? Dowling matką Bloom? Ok, to by grało i z tą Beatrix jako zazdrosną siostrą - wyświechtane, ale niezłe. Tylko jakieś małe wprowadzenie, dlaczego są nagle spokrewnione? W serialu ni hu hu o tym. Darkar ok, w 2 odcinku 1 sezonu Beatrix do sługusów mówi coś w stylu "cicho, on wszystko słyszy" i widzi to coś - czułem, że to Darkar, zwłaszcza po tym, co zrobiono z Valtorem. Ale wolę look jak na lorda z serialu animowanego, bo tu wygląda jak ten władca voodoo z "Księżniczka i żaba"... Coś nie teges. Nigdy świadomie nie chcę obrazić lub urazić żadnej osoby, uwielbiam filmy oraz seriale, kreskówki wszelkiego gatunku. Prowadzę dwa blogi linki poniżej na które z chęcią zapraszam i mile widziana tak miła myśl jak i negatywne strofowanie Aktualizacja z 2019r :D mam nadzieję że teraz będę poprawiał innym humory http://hitetkit.blogspot.com/ Edytowane przez Lunaris dnia 05-04-2026 19:52 | |||
![]() |
| Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.