Autor | Tom 1: Mroczne przeznaczenie [Kontynuacja Fate] | ||
^Flamli Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
![]() Bloom Peters, potężna wróżka ognia i posiadaczka Smoczego Płomienia, wciąż uważana jest za zaginioną po tym, jak wkroczyła przed kilkoma miesiącami do Królestwa Ciemności, by odnaleźć swoją matkę. Pomimo jej nieobecności przyjaciele Bloom z magicznej szkoły w Alfei przygotowują się na nowy rok szkolny, nowych uczniów i... zupełnie nową, złowrogą magię. Kiedy szkoła zostaje zaatakowana przez moce, które niewielu widziało wcześniej, nasi bohaterowie stają w obliczu tajemnicy i wroga, który może oznaczać upadek dla nich wszystkich. Czy w najczarniejszej godzinie będą mogli liczyć na powrót posiadaczki Smoczego Płomienia? Czy też stracili Bloom na zawsze? Przekonaj się, czytając tę porywającą historię fantasy! | PRZECZYTAJ KOMIKS | POBIERZ KOMIKS | Edytowane przez Flamli dnia 07-03-2025 18:32 | |||
![]() ![]() | |||
Autor | RE: Tom 1: Mroczne przeznaczenie [Kontynuacja Fate] | ||
^PVTeam123 Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Czytałem już połowę wersji angielskiej i zapowiada się naprawdę fajnie. Początek jest dziwny, więc przeleccie przez niego jak wam się nie będzie podobał i zakochajcie sie w nastepnych etapach. Już nie mogę się doczekac kolejnego tomu. Dzieki dziewczyny za polską lokalizacje!! ![]() ![]() ------------------------------------------------- [YouTube || Instagram || Facebook] ------------------------------------------------- | |||
![]() ![]() ![]() | |||
~MartiEste Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
PVTeam123 napisał/a: Czytałem już połowę wersji angielskiej i zapowiada się naprawdę fajnie. Początek jest dziwny, więc przeleccie przez niego jak wam się nie będzie podobał i zakochajcie sie w nastepnych etapach. Już nie mogę się doczekac kolejnego tomu. Dzieki dziewczyny za polską lokalizacje!! ![]() ![]() Ja też czekam, choć na początku byłam sceptycznie nastawiona :D Ale tłumaczyło się fajnie, dzięki za zaufanie! Marti ![]() | |||
![]() | |||
~marcin1995 Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Strasznie to horrorowe, nie narzekam ale rozczarował mnie Darkar w sensie jego look, bo te cienie są ok, końcówka to rzeź nie do końca wiem o czym będzie 2 tom jak wszyscy tam nie żyją?. Dowling matką Bloom.? ok to by grało i z tą beatrix to jako zazdrosną siostrą wyświechtane ale niezłe, tylko jakieś małe wprowadzenie dlaczego są nagle spokrewnione? W serialu ni hu hu o tym, darkar ok w 2 odcinku 1 beatrix do sługusów mówi coś w stylu cicho on wszystko słyszy i widzi to coś czułem że darkar zwłaszcza po tym co zrobiono z valtorem, Ale look jak na lorda wole z serialu animowane bo tu wygląda jak ten władca voodo z "Księżniczka i żaba"... coś nie teges Nigdy świadomie nie chcę obrazić lub urazić żadnej osoby, uwielbiam filmy oraz seriale, kreskówki wszelkiego gatunku. Prowadzę dwa blogi linki poniżej na które z chęcią zapraszam i mile widziana tak miła myśl jak i negatywne strofowanie ![]() Aktualizacja z 2019r :D mam nadzieję że teraz będę poprawiał innym humory ![]() http://hitetkit.blogspot.com/ | |||
![]() ![]() |
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.