Autor | Odcinek 8x25 - Biały lis | ||
^PVTeam123 Administrator |
| ||
Winx używają swoich mocy Sirenix, by wydostać Sky'a z dna jeziora. W tym czasie Icy spotyka białego lisa, który okazuje się skrywać wielki sekret mający zmienić losy wiedźmy. | OGLĄDAJ ODCINEK | ZOBACZ KADRY | POPRZEDNI ODCINEK || NASTĘPNY ODCINEK ------------------------------------------------- [YouTube || Instagram || Facebook] ------------------------------------------------- Edytowane przez PVTeam123 dnia 12-10-2020 13:04 | |||
Autor | RE: Odcinek 8x25 - Biały lis | ||
~SwiatWinx2017TVTeam Użytkownik |
| ||
Ciąg dalszy wątku Icy to po prostu miód na moje serce. Sam powrót do przeszłości i ukazanie wcześniejszej historii Icy, Sapphire kraz planety to cudo. Reakcja Trix na informację, że nie są prawdziwymi siostrami Icy, tylko kompankami i przyjaciółkami to było coś na co warto czekać. Moc gwiazdy prymarnej była tutaj naprawdę ogromna. Zdjęła czar Valtora z Trix, jednak nie potrafiła zniweczyć czaru szamanki. Na szczęście na chwilę Sapphire wróciła do swojej postaci, a Ixy w końcu mogła przytulić siostrę. Ten odcinek to kolejne mistrzostwo świata, mimo, że wraz z 24 trochę namieszały nam w fabule. Ocena: 10/10 | |||
~MrDark Użytkownik |
| ||
Jak do tej pory najlepszy odcinek od... nie wiem, 3-4 sezonu? To jest stary kochany Winx w najlepszej postaci warto było czekać! Dla tego jednego odcinka było warto! Icy nagle dostaje głębi, to już nie jest zwykła opętana obsesją władzy wiedźma, dodatkowo ta historia zwyczajnie się podoba i jest bardzo spójna z postacią. Nie pamiętam tak dobrego wątku od zemsty ziemskich czarodziejek w 4 sezonie. I ten akcent na relacje między Trix... miód drodzy Państwo, miód na moje serce! Nawet postać Sky'a tutaj nie wnerwia, Winx dostają wręcz epicką porażkę, Icy zyskuje na charakterze.... Co tu się stało, Straffi wytrzeźwiał czy odmłodniał? Bo tutaj ewidentnie przypomniał sobie, za co ludzie kochali i kochają tą serię. Jestem w szoku jak dobry jest ten odcinek, gdyby cały sezon był w takim stylu to Winx szturmem by wrócił do dawnej chwały! Wincyj, ja chcę WINCYJ! | |||
~BloomkaBloomixizi Użytkownik |
| ||
Czy tylko dla mnie ta historia Icy nie ma sensu? Może za bardzo się czepiam, ale jakoś mam takie przeczucie że wzięła się ona znikąd, oraz trochę em... za bardzo ociepla jej wizerunek?? Jakby nie siada mi to że ona nie może być po prostu zła tylko potrzebuje do tego jakiś głębszy powód. Dodatkowo cały czas w głowie mam ten jeden odcinek gdzie trix wpadły to magicznej rzeki i wróciły do swoich młodszych postaci, w których Icy dalej miała białe włosy i generalnie wyglądała dosyć casualowo a nie jak jakaś księżniczka. Yohane best girl | |||
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.