Autor | Jakie zioła na łuszczycę skóry glowy | ||
~Lokta Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
I co Wam najlepiej pomaga? Mam problem z łuszczycą, łuska narasta, potem robią się czerwone plamy. I zastanawiam się czy jest coś naturalnego co mi pomoże? :? | |||
![]() | |||
Autor | RE: Jakie zioła na łuszczycę skóry glowy | ||
~Rosette Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Konsultacja dermatologiczna, nie kombinuj samodzielnie, bo tylko możesz wszystko pogorszyć. Jeśli problem występuje również na głowie, to dodatkowo trycholog. | |||
![]() ![]() | |||
~Dontia Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Ja używam szampon Psorisel i ani plam ani łuski...po dwóch tygodniach przerwy znowusz nim myje i tak N przemian..jest nie drogi i yez bardzo skuteczny![]() | |||
![]() | |||
~baliana Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Używam płynu Psorisel oraz ich szamponu I nie mam problemów. Płyn nakładam na cała noc, rano zmywam szamponem. Słyszałam tez nie raz ze dieta keto bardzo pomaga i zero alko. Tez będę teraz zaczynać. Biorę też kapsułki z Julce Plus regularnie. | |||
![]() | |||
~rozzz Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Mediderm + dziegieć Maść z żyworódki Seria kosmetyków od Psorisel: https://e-melissa.pl/verdelove-psorisel-zestaw-szampon-na-luszczyce-200-ml-plus-emulsja-do-skory-glowy-200-ml-plus-plyn-do-skory-glowy-z-luszczyca-150-ml Ze wszystkich rzeczy które mialam okazję wypróbować to pomogło mi najbardziej | |||
![]() |
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.