Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online
Zarejestrowanych Użytkowników: 2,159
Najnowszy Użytkownik: ~Jaskowski2000
| Autor | Witajcie, tu Misiekoslavsky! | ||
| ~Misiekoslavsky Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
| ELO ELO! Robię ten temat po raz drugi (o ile się nie mylę ), gdyż ja chciałbym tu nieco rozwinąć swój temat.Tak więc siema! Jestem Misiekoslavsky, skrótowo Misiek. Jestem uczniem klasy czwartej technikum i mieszkam w Lubelskim. Winx znam od 2022, gdzie poznałem je jako baja dzieciństwa i mogę szczerze uznać się za fana tej świetnej baji.
To raczej tyle co o mnie mogę powiedzieć. Chyba zrobiłem najdłuższy temat na tej sekcji, ale przynajmniej nie pozostawiłem sekretów.. Mój kanał na YouTube Jestem jak cebula, a nie lubię cebularzy | |||
![]() | |||
| Autor | RE: Witajcie, tu Misiekoslavsky! | ||
| ~Fineasz Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
| Mi psycholog zabronił oglądać anime ale mimo to oglądam choć są skutki uboczne. Co do miraculum, ktoś napisał na filmwebie że to bajka traktująca dzieci jak idiotów. Ciekawe dlaczego. Skoro nie lubisz nagości raczej nie zaglądaj do bajek anime. Prawie w każdej jest ktoś nago. | |||
![]() | |||
| Autor | RE: Witajcie, tu Misiekoslavsky! | ||
| ~Misiekoslavsky Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
bajek anime xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Widziałem Saint Seiya, Sonic X, Yu Yu Hakusho, czy nawet Sailor Moon, a i tak w żadnym nie ma gwiazd Playboya. ![]() Sam nawet palcem zasłaniam te części ciała, więc nie bój nic! A poza tym nie rób opinii na bazie czyjejś opinii - obejrz se sam i będziesz mieć SWOJE zdanie. Mój kanał na YouTube Jestem jak cebula, a nie lubię cebularzy | |||
![]() |
| Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.