Te laski są niemożliwe, mają na karku świeżo uwolnione czarodziejki zemsty, a podniecają się Jasonem Queenem i koncertem, który mają zagrać. Ja pierniczę, nie wiem: śmiać się czy płakać, ja na ich miejscu to siedziałbym cały czas na wideorozmowach z Faragondą i obmyślał plan, co i jak zrobić.
Wyższa czarodziejka natury zjawiskowo piękna, Diana jest też bardzo harda i niebezpieczna.
No nie powiem, Diana jest dobra, całe miasto w cierniach a Mike i Vanessa zawinięci w pajęczy kokon. Bomba akcja z Mitzi

, ale pająk gigant to paskudztwo, mówię to, jako iż mam arachnofobię.
Przepraszam, czy tylko mi się wydaje, że Faragonda uwielbia dawkować informacje? Najpierw o Believix i Ziemskich Czarodziejkach, teraz taki mały szczegół - Believix to za mało, więc trzeba im wyższego poziomu. Pora na Dary Przeznaczenia. Czy ona serio nie mogłaby od razu kłaść kawy na ławę, tylko najpierw łyżeczka, potem cukiernica, na końcu kawa z ciastem

?
Nigdy świadomie nie chcę obrazić lub urazić żadnej osoby, uwielbiam filmy oraz seriale, kreskówki wszelkiego gatunku.
Prowadzę dwa blogi linki poniżej na które z chęcią zapraszam i mile widziana tak miła myśl jak i negatywne strofowanie
Aktualizacja z 2019r :D mam nadzieję że teraz będę poprawiał innym humory
http://hitetkit.blogspot.com/