Autor | RE: Chand (nie) umie rysować | ||
~ChandSharma Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Sivlanaya napisał/a: Moim zdaniem powinnaś popracować nad malowaniem włosów i cieniowaniem wszystkiego. Coś mi też nie pasuje w kolorowaniu innych rzeczy ale trudno mi powiedzieć co dokładnie. Moim zdaniem zrobiłaś niezbyt duży postęp prze te 7 lat. Zgadzam się z Tobą. Mówiąc szczerze, to kolorowanie nie jest moją mocną stroną. A do tego - postępy są takie, jakie są, bo lubię rysować, ale na odnajdywanie innych ciekawych stylów nie mogę znaleźć czasu lub mi się nie chce XD. Sivlanaya napisał/a:[/b] Mam rady: wypróbować różne techniki, wzorować się na zdjęciach, albo na różnych stylach, tak zpatrzenia. Może sprobować robić grafikę trochę częściej. I mam pytanie: czy tworzysz (rysowaniem bym tego nie nazwała, bo komputer to inna bajka niż papier) tylko Winx? Jeśli tak to dlaczego? Może spróbuj czasem coś innego dla odmiany, to też rozwija. Kiedyś rzeczywiście tworzyłam dużo, ale ze względu na pracę, po powrocie do domu na rysowanie brak mi sił i chęci. Moją pracą też jest coś w rodzaju rysowania, bo tworzę adaptacje obiektów do przewodników. Zostałam w stylu Winx głównie przez moje wymyślone postacie i jakoś na chwilę obecną nie chce mi się szukać niczego nowego XD. Dzięki za komentarz. Miło w końcu zobaczyć tutaj czyjąś opinię, bo tak to miałam wrażenie, że rozmawiam sama ze sobą. ___ Aż trudno uwierzyć, że od mojego ostatniego rysunku minęło pół roku. Miałam za dużo rzeczy na głowie, by zabrać się za rysowanie, aż w końcu zadbałam też o mój profil na deviantART i postanowiłam na tym portalu zgłosić się do mikołajek. Tak wygląda mój prezent (od razu mówię, że postać, projekt stroju i kolory nie są moje - ja tylko narysowałam to, o co mnie poproszono). ![]() (aby powiększyć wystarczy kliknąć w miniaturkę) {grafika} || {deviantART} || {instagram} || {tumblr} | |||
![]() | |||
~clax7 Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Bardzo ładna grafika![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że jeśli winx przestanie istnieć to winxblogger nie i będziemy nadal tutaj wspominać radosne i smutne chwile winx. Poznałem tu tyle miłych osób, których w realu tak szybko bym nie poznał.Jest tu bardzo miła atmosfera i mam nadzieję, że będzie tu tak zawsze i, że zawsze będę tu miło wracał I miło to wspominał. Dziękuję wszystkim za to, że powstało winxblogger I nadal istnieje. Administratorzy I wszyscy użytkownicy jesteście wielcy! ![]() ![]() ![]() ![]() Mój wattpad : 7Adlemax7 Edytowane przez clax7 dnia 29-12-2020 18:02 | |||
![]() | |||
~February Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Miałam wcześniej już napisać, ale dopiero się zebrałam na spokojnie ![]() ![]() PS Muszę poobczajać Twoje poprzednie prace :D. Lebe jetzt! Bring den Zauber zurück in dein Herz! ----------------------------------------------------------------------------------------------- avatar by clax7 | |||
![]() |
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.