Autor | RE: Promyczek radości | ||
~Cattie Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Miałam najlepszą osiemnastkę na świecie ![]() ![]() ciszę zamknęliśmy w tym pokoju | |||
![]() ![]() ![]() | |||
~Shoo Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
egzamin historii filozofii zdany za pierwszym razem ![]() | |||
![]() ![]() | |||
~Suzanne Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Wszystko elegancko zdane w pierwszym terminie <3 WAKACJE WITAJCIE WRESZCIE XD | |||
![]() ![]() | |||
~February Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
No i stało się. Jestem magistrem. Lebe jetzt! Bring den Zauber zurück in dein Herz! ----------------------------------------------------------------------------------------------- avatar by clax7 | |||
![]() | |||
| ||
Nigdy nie było lepiej, absolutnie. ciszę zamknęliśmy w tym pokoju | |||
![]() ![]() ![]() | |||
~Suzanne Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Hihi, małe kroczki, ale idzie do przodu | |||
![]() ![]() | |||
| ||
Ostatnio moje życie było pełne płaczu, ale! tym razem skoncentruję się na pozytywach: całkiem nieźle napisałam maturę, dostałam się na wymarzoną uczelnię, już niedługo przeprowadzam się do miasta, które uwielbiam, i wymyśliłam świetny plan na najbliższe lata. Będę więc cały czas się rozwijać, mając świetnych ludzi u boku. Przyszłość zapowiada się co najmniej fantastycznie ![]() ![]() No i prawie dwa miesiące później: uwielbiam swoje studia. ciszę zamknęliśmy w tym pokoju | |||
![]() ![]() ![]() | |||
~clax7 Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Są dziś Mikołajki i dostałem wspaniały prezent! ![]() Mam nadzieję, że jeśli winx przestanie istnieć to winxblogger nie i będziemy nadal tutaj wspominać radosne i smutne chwile winx. Poznałem tu tyle miłych osób, których w realu tak szybko bym nie poznał.Jest tu bardzo miła atmosfera i mam nadzieję, że będzie tu tak zawsze i, że zawsze będę tu miło wracał I miło to wspominał. Dziękuję wszystkim za to, że powstało winxblogger I nadal istnieje. Administratorzy I wszyscy użytkownicy jesteście wielcy! ![]() ![]() ![]() ![]() Mój wattpad : https://www.wattpad.com/user/7Adlemax7 | |||
![]() | |||
| ||
Paradoksalnie sesja przywraca mnie do życia - zaczęłam jeździć do biblioteki i spotykać się z ludźmi na wspólnej nauce i szlugach. Po całym semestrze w końcu czuję się studentką... Prawie trzy tygodnie później - zdałam najtrudniejszy egzamin w sesji!! ciszę zamknęliśmy w tym pokoju | |||
![]() ![]() ![]() | |||
~Mroczna Icy Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Jest lepiej. Wyprowadziłam się od starych i czuję, że powoli wracam do świata żywych ludzi. Studia są przyjemne, wielu ciekawych rzeczy się dowiedziałam. Nie jest źle. | |||
![]() ![]() |
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.