Autor | Trochę książek, trochę lasu | ||
~Lunaris Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Dzień dobry! Od pewnego czasu bawię się w robienie zdjęć i ich obróbkę (a czasami też przeróbkę - siódme zdjęcie), a potem wrzucam je na Instagrama. Poniżej zamieszczam kilka z nich i proszę o opinię, bo tego nigdy za wiele :>. KLIK1 KLIK2 KLIK3 KLIK4 KLIK5 KLIK6 KLIK7 KLIK8 (c) ja Opowiadanie I Miniaturki I Grafika I Drugie opowiadanie I Wattpad I dA I MAL | Instagram | Fotografia | |||
![]() ![]() | |||
Autor | RE: Trochę książek, trochę lasu | ||
~clax7 Użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Hmm... Nie da się ogólnikowo powiedzieć o tych wszystkich zdjęciach, więc po kolei każde omówię: 1. Zdjęcie ciekawe, wprawające w zadumę i lekką ospałość, poza tym zdjęcie kojarzy mi się z jesienią. 2. Ciekawy Kontrast czystej, zimnej bieli z ciępłą, brązową bielą stron książki, poza tym ciekawe grafiki w tle. 3. Zdjęcie świąteczne, tu może bym poprawił aby wszystko aż tak bardzo się nie zlewało, chyba że był taki zamysł. 4. Zdjęcie proste, ale w swojej prostocie piękne. 5. Tym razem mamy bardziej wyostrzone zdjęcie, ciekawy pomysł aby na tym tle postawić prawdziwe origami, poza tym biały z granatowym idealnie do siebie pasują na tym zdjęciu. 6. Na początku pomyślałem, że te książki to jakieś karty do gry, ciekawie się one komponują z tymi roślinami, w niektórych miejscach bym bardziej wyostrzył, a w innych rozmazał, ale to tylko małe uwagi, a ja nie jestem ekspertem. 7. Chyba najlepsze zdjęcie, to morze w tle bardzo dobrze pasuje do piosenki z telefonu, do białych stron książki i czerwonch owoców, poza tym fajny pomysł z tymi "kroplami" wody. 8. Piękny muchomor, dobrze wyróżnia się na zielonym tle. Podsumowując zdjęcia są bardzo dobre i im będzie ich więcej, tym będą jeszcze lepsze. ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że jeśli winx przestanie istnieć to winxblogger nie i będziemy nadal tutaj wspominać radosne i smutne chwile winx. Poznałem tu tyle miłych osób, których w realu tak szybko bym nie poznał.Jest tu bardzo miła atmosfera i mam nadzieję, że będzie tu tak zawsze i, że zawsze będę tu miło wracał I miło to wspominał. Dziękuję wszystkim za to, że powstało winxblogger I nadal istnieje. Administratorzy I wszyscy użytkownicy jesteście wielcy! ![]() ![]() ![]() ![]() |Wattpad || YouTube| | |||
![]() | |||
Autor | RE: Trochę książek, trochę lasu | ||
~Lunaris Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
Dziękuję za opinię c:. KLIK1 KLIK2 KLIK3 KLIK4 KLIK5 KLIK6 (c) ja Opowiadanie I Miniaturki I Grafika I Drugie opowiadanie I Wattpad I dA I MAL | Instagram | Fotografia | |||
![]() ![]() |
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.